Ora de Vârf | Vlad Țurcanu: Partidele politice trebuie să soluționeze criza prin discuții în Parlament, cu participarea unor reprezentanți de peste hotare

  • 10 Iunie 2019 17:07
0%
00:00:00
00:00:00

Partidele politice trebuie să soluționeze criza prin discuții în Parlament, cu participarea unor reprezentanți de peste hotare, crede comentatorul politic Vlad Țurcanu, opinie exprimată în cadrul emisiunii Ora de vârf de la Radio Chișinău.

„Un lucru bun se înregistrează, nicio parte din cele două în situația dualității de putere în stat nu încearcă să forțeze nota. Am remarcat că Guvernul Maiei Sandu și-a ținut prima ședință la Parlament, nu a încercat să provoace PD mergând la Guvern, așa cum ar fi trebuit să se întâmple în condiții normale. Cred că  în următoarele zile parlamentarismul ar trebui să soluționeze diferențele parcă insurmontabile la această oră, cu participarea poate a unor emisari de pe peste hotare, la acare probabil ar trebui să se apeleze în condițiile în care cele două tabere nici nu-și vorbesc. Asta n-arată că politicienii de la Chișinău urmează recomandarea entităților de peste hotare care cheamă la dialog forțele politice care au obținut mandate după alegerile din februarie 2019”, a spus Vlad Țurcan.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,07
Nori împrăștiați
Umiditate:52 %
Vint:6,17 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău