Ora de Vârf | Moscova are un potențial uriaș de a intimida Chișinăul pe dimensiunile economică și de securitate (Vlad Țurcanu)

  • 13 Ianuarie 2018 14:15
0%
00:00:00
00:00:00

Federația Rusă are un potențial uriaș pentru a ne intimida pe aceste dimensiuni, fără să mai vorbim despre capacitatea sa de a-și mobiliza adepții din Republica Moldova împotriva cursului european al Republicii Moldova, de exemplu, dar nu numai atât, afirmă analistul Vlad Țurcanu în emisiunea Ora de Vârf de la Radio Chișinău.

Autoritățile Republicii Moldova ar trebui să se aștepte la reacții de intimidare din partea Federației Ruse, după adoptarea așa numitei legi anti-propagandă, în ciuda lipsei de anvergură a acestor modificări și a eficienței lor practice, consideră Vlad Țurcanu.

Amintim că Rusia a amenințat Republica Moldova cu ceea ce a numit „acțiuni de răspuns” la Legea anti-propagandă. Purtătoarea de cuvânt a Ministerului de Externe rus, Maria Zaharova, a declarat că Moscova își rezervă dreptul de a veni cu acțiuni de răspuns la promulgarea modificării Codului audiovizualului, care ar încerca să combată propaganda rusă în Republica Moldova.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău