Ora de Vârf | Ion Tăbârță: Prin anunțarea datei alegerilor prezidențiale, Igor Dodon caută cel mai avantajos scenariu pentru campania electorală

  • 11 Mai 2020 17:51
0%
00:00:00
00:00:00

Ora de Vârf - 11 mai, emisiune de dezbateri cu Corneliu Rusnac și invitatul permanent, comentatorul politic Ion Tăbârță.

Prin anunțarea datei alegerilor prezidențiale, Igor Dodon caută cel mai avantajos scenariu pentru campania electorală, comentează analistul politic Ion Tăbârță, în cadrul emisiunii „Ora de vârf” de la Radio Chișinău.

Comentatorul observă comportamentul nervos al lui Igor Dodon, care pierde controlul asupra puterii instituționale:

„Se părea că deja practic Igor Dodon și-a aranjat comod campania, ca actuala guvernare să lucreze pentru imaginea lui electorală, pentru asigurarea unui nou mandat. Însă, au intervenit mai multe momente, unul ar fi desigur pandemia, altul – că I. Dodon s-a rupt de realitate, și-a închipui că are mai multă putere, că mai multe instituții ale statului îi sunt docile, mă refer la CC, și a început să comită gafe politice una după alta. Comportamentul lui este deja unul iritativ, se vede că i se duce scaunul de sub picioare. Probabil că anunțând această dată de 1 noiembrie, mai degrabă o face din anumite calcule politice, electorale, ca să  pună presiune pe opoziția parlamentară”, a subliniat Ion Tăbârță.  

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
7,18
Cer acoperit de nori
Umiditate:91 %
Vint:4,12 m/s
Fri
9
Sat
10
Sun
6
Mon
9
Tue
11
Arhivă Radio Chișinău