Ora de Vârf | Ion Tăbârță: Partidul „Șor” exploatează în mod josnic, cinic și populist situația vulnerabilă a multor cetățeni din Rep. Moldova

  • 08 Mai 2023 16:38
0%
00:00:00
00:00:00

Protestul organizat ieri de simpatizanții partidului „Șor” face parte dintr-un ciclu de acțiuni contra guvernării, de a destabiliza situația social-politică din Republica Moldova, consideră analistul politic, Ion Tăbârță. El a menționat în cadrul emisiunii „Ora de Vârf” de la Radio Chișinău, că manifestarea reprezintă o acțiune ambalată sub forma unui protest democratic, iar partidul „Șor” exploatează în mod josnic, cinic și populist situația vulnerabilă a multor cetățeni din Rep. Moldova, inclusiv gradul scăzut de informare.

Astfel, participanții sunt folosiți drept mascote vii, în scopuri politice și personale, contra actualei guvernări, adaugă analistul.

Protestul de ieri s-a desfășurat fără participarea vicepreședintei Partidului „Șor”, Marina Tauber, care se află în arest la domiciliu, după ce săptămâna trecută a încercat să părăsească R. Moldova. Liderul Partidului „Șor”, fugarul Ilan Șor, a fost condamnat la 15 ani de închisoare în dosarul furtul miliardului. El a fugit din R. Moldova și s-ar afla în Israel.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
26,63
Cer senin
Umiditate:16 %
Vint:6,17 m/s
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
19
Wed
18
Arhivă Radio Chișinău