Ora de Vârf | Ion Tăbârță: Ceea ce face acum Rep. Moldova va fi catalogat de către Federația Rusă drept acte de rusofobie

  • 20 Martie 2023 16:08
0%
00:00:00
00:00:00

Analistul Ion Tăbârță se arată sigur că Moscova va veni cu acțiuni de răspuns și va acuza din nou Rep. Moldova de rusofobie, după ce Chișinăul a anunțat că se va alinia sancțiunilor impuse de Uniunea Europeană Rusiei pentru războiul de agresiune împotriva Ucrainei.

Totodată, la emisiunjea Ora de Vârf de la Radio Chișinău, Ion Tăbârță nu exclude faptul că și unii politicieni moldoveni vor fi supuși unor sancțiuni în Federația Rusă.

„Sigur că ceea ce face acum Rep. Moldova va fi catalogat de către Federația Rusă drept acte de rusofobie. Va fi deja o reacție standard a propagandei rusești și se va încerca să se interpreteze că de fapt, în Rep. Moldova avem o anumită rusofobie. Dar ei nu menționează că aceste decizii au fost determinate de ceea ce face Rusia prin agresiunea sa în statul vecin, în Ucraina. Eu nu exclud că poate anumiți politicieni moldoveni să fie supuși unor sancțiuni în Federația Rusă. Noi și așa avem restricții, cu excepția unor companii care sunt afiliate unor persoane loiale Federației Ruse. Deci, așteptăm un răspuns care în mod sigur va fi, dar să vedem care vor fi proporțiile acestui răspuns din partea Federației Ruse”, a spus Ion Tăbârță.          

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău