Ora de Vârf | Ion Tăbârță: Acțiunile ilicite ale grupului Șor vor continua atât timp cât persoanele care comit ilegalități nu sunt trase la răspundere (Audio)

  • 24 Aprilie 15:58
0%
00:00:00
00:00:00

Acțiunile grupului Șor au scopul de a perturba situația social-politică din R. Moldova și de a deturna parcursul european al statului, a comentat analistul politic Ion Tăbârță, referindu-se la confiscarea recentă a peste un milion de dolari, bani introduși ilegal în R. Moldova de mai multe persoane care veneau din Rusia, unde au participat la evenimentul organizat duminică de grupului Șor.

 
Analistul a atenționat că aceste practici vor continua atât timp cât persoanele responsabile nu vor fi pedepsite. El a explicat, în cadrul emisiunii Ora de vârf de la Radio Chișinău, că Federația Rusă încearcă să obțină din nou influența asupra Chișinăului și să controleze deciziile politice.
 
„Toate acele practici pentru care acest partid a fost scos în afara legii vor continua. Ei încearcă acum să se adapteze, să ocolească normele legale și aceasta desigur se referă în mod special la finanțarea ilicită a acestui grup. Toate aceste grupuri demonstrează că partidul Șor, deși a fost scos în afara legii, continuă să existe, ambalat juridic sub alte formațiuni. Asta pentru că există în continuare cei din grupul Șor care stau la baza acțiunilor ilicite și acest lucru va continua atât timp cât persoane care comit ilegalități nu sunt trase la răspundere”, a spus Ion Tăbârță.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
22,24
Cer senin
Umiditate:28 %
Vint:3,09 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
13
Thu
12
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău