Ora de Vârf | Ion Tăbârță: „Atât domnul Uzun, cât și doamna Guțul vor fi niște candidați complicați pentru Guvernul de la Chișinău”

  • 01 Mai 2023 15:01
0%
00:00:00
00:00:00

Rezultatul primului tur al scrutinului din regiunea autonomă găgăuză nu este nici pe departe încurajator pentru Chișinău, locurile de frunte fiind ocupate de cei mai aprigi promotori ai Federației Ruse în Rep. Moldova. Astfel, acest rezultat trebuie să pună pe gânduri autoritățile centrale, a declarat într-un interviu la Radio Chișinău, analistul Ion Tăbârță, întrebat despre care ar putea fi relația celui care va câștiga scrutinul din Găgăuzia cu Guvernul de la Chișinău

Atât domnul Uzun, cât și doamna Guțul vor fi niște candidați complicați pentru Guvernul de la Chișinău. Guvernul va trebuie să știe cum va gestiona  această relație, dar și cu teritoriul autonom Găgăuzia. Cu atât mai mult că doamna Guțul, cel puțin în prima fază, va fi doar o unealtă în politica promovată de Ilan Șor. Va fi vocea lui Ilan Șor în Guvernul Rep. Moldova”, a declarat Ion Tăbârță.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
18,24
Cer senin
Umiditate:59 %
Vint:2,06 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău