Opt accidente rutiere s-au produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, soldate cu două persoane decedate și 11 traumatizate

  • 02 Noiembrie 2019 14:00
Opt accidente rutiere s-au produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, soldate cu două persoane decedate și 11 traumatizate

Intr-un comunicat postat de politie pe pagina sa de Facebook se mentioneaza ca, unul dintre accidente a avut loc la ora 3 noaptea, la ișire din satul Sarata Nouă, raionul Fălești. Un automobil de model „BMW”, condus de un bărbat de 30 de ani, în stare de ebrietate, având viteză excesivă, a derapat de pe carosabil, astfel inversându-se, după care s-a tamponat într-un copac.

În urma impactului, un pasager al automobilului, un bărbat, a decedat pe loc, iar șoferul și o altă pasageră de 23 de ani, s-au ales cu diferite traumatisme.

Un alt accident s-a produs în jurul orei 2 noaptea, pe traseul Ungheni- Chișinău, în apropierea satului Pîrlița. Un automobil de model ”VW Sharan” , condus de un tânăr de 24 de ani, a tamponat din spate un hipomobil. În urma impactului, căruțașul a fost transportat la spitalul din Ungheni cu diferite traumatisme printre care: contuzie cerebrală, plăgi multiple escoriate în regiunea feței, comă cerebrală, etc.

Un bărbat cu vârsta aproximativă de 45 de ani, a decedat după ce a fost tamponat aseară, de o mașină. Accidentul s-a produs pe traseul Chișinău- Balți, localitatea Măgdăcești.

Victima a fost lovită la nivelul trecerii pietonale de un automobil de model Kia Sportage, condus de un barbat de 38 de ani.

Un accident rutier a avut loc noaptea trecută și în capitală, pe bulevardul Dacia. O șoferiță de 19 ani, aflându-se la volanul unui automobil de model „Ford” nu s-a isprăvit cu ghidajul volanului, astfel s-a inversat. Șoferița s-a ales cu leziuni ușoare. Potrivit comunicatului, politia atentioneaza conducatorii auto că,  viteza, neatenția și consumul de alcool înainte de a urca la volan, rămân a fi principalele cauze a accidentelor de pe traseele din țară.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:64 %
Vint:7,2 m/s
Fri
14
Sat
14
Sun
15
Mon
16
Tue
16
Arhivă Radio Chișinău