Opinie: Partidul Liberal vrea niște garanții

  • 19 Ianuarie 2015 18:02
Opinie: Partidul Liberal vrea niște garanții

Partidul Comuniștilor din Republica Moldova trebuie să demonstreze că și-a asumat pe deplin mesajul pro-european înainte de a fi acceptat la guvernare, a subliniat analistul politic, Victor Chirilă, în cadrul emisiunii ”Ora de vârf” de la Radio Chișinău.

Deocamdată, comuniștii balansează între Moscova și Bruxelles, iar electoratul partidelor pro-europene nu agreează o alianță a acestora cu PCRM, mai consideră analistul.

Totodată, în opinia lui Victor Chirilă, Partidul Liberal este îndreptățit să ceară mai multe pârghii pentru participarea la următoarea guvernare.

”Cred că Partidul Liberal vrea niște garanții clare că acest partid va contribui la deciziile Executivului, că cazul de la Banca de Economii va fi investigat și nu se va transforma într-o factură de plată la următoarele alegeri pentru PL. De aceea, eu nu aș fi atât de critic în raport cu Partidul Liberal. Acest partid își dorește niște pârghii foarte clare de acțiune în viitorul Parlament” a declarat directorul Asociației pentru Politică Externă, Victor Chirilă, la Radio Chișinău.
 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:71 %
Vint:2,06 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
17
Wed
17
Arhivă Radio Chișinău