Operațiunea „Căutare”, desfășurată de oamenii legii. Sute de persoane căutate de polițiști au fost reținute în timp de 22 de zile

  • 22 Ianuarie 18:24
Operațiunea „Căutare”, desfășurată de oamenii legii. Sute de persoane căutate de polițiști au fost reținute în timp de 22 de zile

În scopul intensificării activității de căutare a infractorilor care se eschivează de la organele de urmărire penală, de judecată, de la executarea pedepsei penale, a condamnaților evadați și a căutării persoanelor dispărute fără veste, la nivel național a fost organizată operațiunea „Căutare”, arată un comunicat al IGP.

 
Au fost implicate toate serviciile Inspectoratului General al Poliției. Polițiștii au reușit să rețină pe teritoriul țării 526 de persoane.
 
225 dintre ele au fost reținute pentru săvârșirea infracțiunilor grave (omor, vătămare corporală, viol, furt, jaf, escrocherii și circulația ilegală a drogurilor).
 
De asemenea, a fost stabilit locul aflării a trei persoane anunțate în căutare ca dispărute fără urmă.
 
Inspectoratul General al Poliției va întreprinde, în continuare, toate măsurile pentru stabilirea și reținerea persoanelor care au încălcat legea, în special a celor care prezintă pericol pentru societate.
Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
20,7
Cer senin
Umiditate:66 %
Vint:4,15 m/s
Wed
21
Thu
23
Fri
24
Sat
25
Sun
26
Arhivă Radio Chișinău