Olesea Stamate, după alegerile din Hîncești: Nu regret implicarea mea în aceste alegeri

  • 16 Martie 2020 11:25
Olesea Stamate, după alegerile din Hîncești: Nu regret implicarea mea în aceste alegeri

Fostul ministru al Justitiei si candidatul PAS, la alegerile parlamentare noi de la Hîncești, Olesea Stamate, a spus ca nu regreta implicarea sa in alegerile care au avut loc , ieri, 15 martie, precizand ca „lupta continuă cu lecțiile învățate”. Declarația a fost facuta pe pagina sa de Facebook.

Nu regret implicarea mea în aceste alegeri. Am învățat foarte multe și am descoperit despre țara mea și despre oamenii mei lucruri profunde. Am avut în această campanie o echipă fantastică atât la nivel național, cât și la nivel local. Oameni care s-au implicat cu licăr în ochi și dorință de a face dreptate țării. Lupta continuă. Cu lecții învățate vom merge înainte, mai puternici și mai hotărâți”, a scris Olesea Stamate.

Olesea Stamate a fost învinsă  la alegerile parlamentare noi din circumscripția nr. 38: Hâncești, candidatul PSRM, Ștefan Gațcan.

La scrutinul de duminică au participat 14 401 de votanți, rata de participare constituind 23,33%. Câștigător în circumscripția uninominală este desemnat candidatul care acumulează cel mai mare număr de voturi, indiferent de prezența la urne.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
5,52
Cer senin
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Thu
17
Arhivă Radio Chișinău