Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au descins la Primăria Chișinău, într-un dosar de delapidare a fondurilor externe

  • 04 Mai 2023 09:03
Ofițerii CNA și procurorii anticorupție au descins la Primăria Chișinău, într-un dosar de delapidare a fondurilor externe

Ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) și procurorii anticorupție desfășoară joi dimineață, 4 mai, acțiuni de urmărire penală într-un dosar de delapidare a fondurilor externe destinate refugiaților.

Descinderile au loc inclusiv la persoane publice din cadrul Direcției generale asistență medicală și socială a Consiliului Municipal Chișinău (CMC). Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de către Angela Starinschi, purtătoarea de cuvânt a CNA.

„(…) Suntem pe mai multe adrese din capitală, inclusiv la persoane publice din cadrul Direcției generale asistență medicală și socială a Consiliului Municipal Chișinău. Vom reveni cu detalii după finalizarea operațiunii”, a declarat Angela Starinschi pentru ZdG.

Primarul Ion Ceban, anunță la rândul lui că oamenii legii au descins cu percheziții la Boris Gîlca, șeful Direcției generale asistență medicală și socială. Edilul capitalei a lansat mai multe acuzații la adresa partidului de la guvernare.

„Mascații au venit astăzi la Șeful de Direcție Sănătate, Boris Gîlca și la alți angajați, deoarece tot astăzi, Primăria Chișinău organizează cel mai mare Forum Social și nu le este pe plac celor de la guvernare, deoarece vin mulți oaspeți din afara țării”, a scris Ion Ceban pe Facebook.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
19,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:2,06 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău