Oficiali egipteni: Avionul EgyptAir dispărut s-a prăbușit în Marea Mediterană

  • 19 Mai 2016 10:42
Oficiali egipteni: Avionul EgyptAir dispărut s-a prăbușit în Marea Mediterană

Avionul EgyptAir care a dispărut de pe radare joi dimineață cu 66 persoane la bord s-a prăbușit în Marea Mediterană, au declarat oficiali din cadrul Ministerului egiptean al aviației civile sub protecția anonimatului, scrie Agerpres.

Avionul EgyptAir care a dispărut de pe radare joi dimineață cu 66 persoane la bord s-a prăbușit în Marea Mediterană, au declarat oficiali din cadrul Ministerului egiptean al aviației civile sub protecția anonimatului, citați de agenția DPA.

Constatările inițiale arată că avionul Airbus A320 nu a aterizat pe vreunul din aeroporturile din apropiere, au spus oficialii citați. Informația nu este până în prezent confirmată de alte agenții de presă.

Avionul EgyptAir care a dispărut de pe radare joi dimineață cu 66 persoane la bord a emis 'un mesaj SOS' la ora locală 04:26 (02:26 GMT), care a fost recepționat de unitățile de salvare ale forțelor armate egiptene, a declarat un oficial al companiei aeriene.

Avionul Airbus 320 a dispărut din spațiul aerian egiptean cu aproape două ore mai devreme, la ora locală 02:30, la circa 280 km de coasta Egiptului, potrivit EgyptAir. Până în prezent nu se cunosc informații cu privire la natura semnalului SOS care, potrivit Le Monde, ar putea proveni de la o baliză.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
25,24
Cer senin
Umiditate:23 %
Vint:5,14 m/s
Fri
18
Sat
14
Sun
14
Mon
17
Tue
18
Arhivă Radio Chișinău