Oficiali și politicieni de pe ambele maluri ale Prutului vor participa la Marșul Centenar

  • 22 Martie 2018 11:24
Oficiali și politicieni de pe ambele maluri ale Prutului vor participa la Marșul Centenar

George Simion Președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012 și Vlad Bilețchi Președintele Asociației Obștești „UNIREA – ODIP”, aflându-se în studioul Radio Chișinău, la emisiunea matinală „Familia Diminescu” anunță paridele politice din R.Moldova care se vor regăsi în Piața Marii Adunări Naționale. Acestea fiind Partidul Liberal, Partidul Național Liberal, Partidul Unității Nationale și Partidul Liberal Reformator vor susține pe 25 martie Mișcarea Centenară Unionistă, anunțându-și prezența în Piața Marii Adunări Naționale

Din România și-au anunțat prezența fostul președinte al României Traian Băsescu, Ludovic Orban președinte al Partidului Național Liberal, Daniel Tudorache Primarul Sectorului 1, București, Constantin Codreanu, deputat din partea Partidului Mișcarea Populară în Parlamentul României, primari și consilierii care au votat Declarații de ReUnire dar și toți cei care își doresc unirea. 

Mișcarea Centenară Unionistă din 25 martie, care va avea loc în Piața Marii Adunări Naționale, începând cu ora 12.00, eveniment prin care va fi sărbătorită împlinirea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România. 

Sub deviza „Uniți suntem puternici” organizatorii manifestației au făcut din nou apel la populație să participe la acest eveniment-sărbătoare care marchează un veac de la Unirea Basarabiei cu România. Primarul comunei Parcova, din raionul Edineț, Marcel Snegur, primul edil care a votat o Declarație de ReUnire cu România, susține că ReUnirea ar fi singura salvare a R. Moldova.

 

 

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
16,07
Cer senin
Umiditate:56 %
Vint:1,54 m/s
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
18
Arhivă Radio Chișinău