OFICIAL! Simona Halep e cap de serie numărul 1 la Wimbledon

  • 27 Iunie 2018 12:44
OFICIAL! Simona Halep e cap de serie numărul 1 la Wimbledon

Simona Halep va fi în premieră cap de serie numărul 1 la Wimbledon, în timp ce Serena Williams se află la rândul său pe lista favoritelor la cel de-al treilea Grand Slam al anului.

Potrivit Digisport.ro, organizatorii turneului de la Londra au anunțat azi lista capilor de serie la competiția de All England Club, care va avea loc între 2 și 15 iulie.

Lider mondial și campioană la Roland Garros, Simona Halep va juca pentru prima oară la Londra din postura de principală favorită. Constanțeanca este urmată pe lista capilor de serie de Caroline Wozniacki și Garbine Muguruza.

Printre capii de serie se numără și Serena Williams, care va fi favorită numărul 25, imediat în spatele rivalei sale Maria Sharapova, pe care ar fi trebuit să o întâlnească la Roland Garros, dar americanca s-a retras.

De șapte ori campioană la Wimbledon, Serena a coborât până pe locul 183 în lume, din cauza pauzei luate pentru a naște, iar includerea ei pe lista capilor de serie nu a fost acceptată de toate jucătoarele din circuit.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,07
Cer senin
Umiditate:97 %
Vint:0 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău