Oficial rus: Moscova nu-și va schimba poziția în ceea ce privește Venezuela în cazul introducerii unor noi sancțiuni ale SUA

  • 29 Iulie 2019 12:45
Oficial rus: Moscova nu-și va schimba poziția în ceea ce privește Venezuela în cazul introducerii unor noi sancțiuni ale SUA

Nici în cazul în care SUA vor impune noi sancțiuni (împotriva Venezuelei - n. trad.) Moscova nu se va abate de la "propriile linii roșii" și de la punctele sale de vedere de principiu referitoare la Venezuela, a declarat, pentru RIA - Novosti, Serghei Riabkov, adjunct al ministrului rus de externe.

După cum relatează RIA - Novosti, reprezentantul special al SUA pentru Venezuela, Elliot Abrams, a declarat că Washingtonul analizează eventualitatea impunerii de sancțiuni împotriva Rusiei din cauza sprijinului acordat de aceasta guvernului venezuelean. "Ele (SUA - n. trad.) amenință tot timpul cu sancțiuni.

De multă vreme nu mai au nimic în afară de sancțiuni. În cele din urmă acest lucru distruge imaginea SUA, acționează în direcția deteriorării obiective a acesteia, și nu în direcția sporirii influenței Americii în lume", a spus Riabkov, comentând afirmațiile lui Abrams.

Oficialul rus a menționat că ședința ministerială a Biroului Mișcării de Nealiniere, desfășurată recent la Caracas, "a demonstrat în mod clar cât de mult se schimbă tonul discursurilor și aprecierilor" în legătură cu acțiunile de acest gen la care procedează SUA arena internațională.

sursa: rador

Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri Radio Chișinău
Meteo Chișinău
12,24
Câțiva nori
Umiditate:50 %
Vint:4,12 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău