Oficial. Premierul Leancă are consilieri noi

  • 25 Iunie 2013 10:47
Oficial. Premierul Leancă are consilieri noi

O serie de dispoziții cu privire la numirea unor consilieri ai premierului Iurie Leancă au fost publicate marți, 25 iunie, în Monitorul Oficial al Republicii Moldova.

Astfel, noul șef al Cabinetului primului ministru a fost numit Eugeniu Sturza, care anterior a deținut funcția de consilier pe probleme speciale.

Consilier pe domeniul ocrotirii sănătății a rămas Eremei Priseajniuc, căruia i-a fost atribuit și domeniul dezvoltării sociale. Elena Studeneanschi a rămas în funcția de consilier principal de stat. Anterior, ea a activat în serviciul protocol al primului-ministru. 

Consilierul principal pentru politici de susținere a romilor, Ruslan Stânga și consilierul în domeniul educației, culturii și sportului, Leonid Bujor, și-au păstrat funcțiile; la fel ca și consilierul pe problemele energetice, Ion Grîu.

Anterior, în funcția de purtător de cuvânt al premierului a fost numită jurnalista Liliana Vițu, iar în cea de consilier economic – fostul director executiv al Centrului Analitic Indendent Expert Grup, Valeriu Prohnițchi.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
18,24
Nori împrăștiați
Umiditate:55 %
Vint:4,12 m/s
Mon
16
Tue
17
Wed
18
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău