Octavian Țîcu | Guvernul ne bagă în incertitudine pentru 60 de zile cu atribuții sporite

  • 19 Martie 2020 08:31
Octavian Țîcu | Guvernul ne bagă în incertitudine pentru 60 de zile cu atribuții sporite

Deputatul și președintele Partidul Unității Naționale Octavian Țîcu afirmă că în urma declarării stării de urgență pentru două luni de zile, societatea se află în incertitudine, notează IPN.

„Guvernul nu vine cu un mesaj de încurajare: „noi sperăm într-o perioadă mai scurtă să rezolvăm”. Ce face guvernul? Spune vă vor fi 60 de zile care pentru un agent economic, salariat, elev, înseamnă o epocă și are de plătit salarii, impozite, credite. Gândește în termeni de 60 de zile”, a declarat Octavia Țîcu în cadrul emisiunii „Punctul pe Azi” de la postul de televiziune TVR Moldova.

Deputatul afirmă că Guvernul trebuia să pună accentul pe 30 de zile, care ar fi reprezentat o metodă de încurajare a societății. Totodată, Octavian Țîcu spune că acest termen de 60 de zile a trezit anumite suspiciuni în societate.

„Societatea se întreabă care a fost sensul instituirii stării de urgență, dacă Guvernul ne bagă în incertitudine pentru 60 de zile cu atribuții sporite”, a adăugat deputatul.

Octavian Țîcu afirmă că instituirea stării de urgență trebuia făcută mult mai devreme, însă la baza întârzierilor au stat negocierile dintre PDM și PSRM, dar și modificările din cabinetul de miniștri.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de noapte București
Meteo Chișinău
13,85
Cer senin
Umiditate:91 %
Vint:3,09 m/s
Thu
17
Fri
11
Sat
12
Sun
15
Mon
15
Arhivă Radio Chișinău