Octavian Calmîc va participa la inaugurarea expoziției ,,Fabricat în Moldova” din Iași

  • 24 Noiembrie 2016 18:30
Octavian Calmîc va participa la inaugurarea expoziției ,,Fabricat în Moldova” din Iași

Vicepremierul Octavian Calmîc și vicepremierul român Costin Grigore Borc vor participa vineri, 25 noiembrie curent, la Iași, la inaugurarea expoziției ,,Fabricat în Moldova”.

Potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei de la Chișinău, evenimentul are drept scop crearea condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și promovarea imaginii Republicii Moldova.

În cadrul expoziției, 70 de companii naționale din industria alimentară, cea textilă,  din construcții, sectorul vitivinicol și altele își vor prezenta mărfurile și serviciile prestate.

De asemenea la Iași, va fi organizat un Forum de afaceri la care vor participa peste 150 de companii din Republica Moldova și România.

Octavian Calmăc și Costin Grigore Borc, vor avea o întrevedere bilaterală în cadrul căreia vor discuta mai multe aspecte ale colaborării comercial-economice dintre două state, în special, realizarea proiectelor din sectorul energetic care țin de interconexiunea rețelelor de transport energie electrică și gaze naturale dintre Republica Moldova și România.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
16,24
Cer senin
Umiditate:55 %
Vint:2,06 m/s
Sun
12
Mon
10
Tue
9
Wed
11
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău