Oazu Nantoi: Trebuie să-i deosebim pe provocatorii politici finanțați de la Kremlin de oamenii care cu adevărat suportă greul

  • 25 August 2022 17:30
Oazu Nantoi: Trebuie să-i deosebim pe provocatorii politici finanțați de la Kremlin de oamenii care cu adevărat suportă greul

Cei care încearcă să destabilizeze situația în R. Moldova nu vor reuși pentru că nu au o susținere politică reală în societate, iar regimul de la Kremlin pierde influența în regiune, a atenționat deputatul Oazu Nantoi. El a comentat, în cadrul unui interviu la Radio Chișinău, tensiunile din Republica Moldova.

„Cei care încearcă să destabilizeze situația prin utilizarea banilor murdari și pornind de la sloganele scrise la Kremlin nu vor reuși. Nu vor reuși în special din cauza faptului că regimul lui Putin deja a pierdut, în opinia mea. Cum a spus și președintele Zelenski – acum nu vorbim despre pace, vorbim despre victorie. Asta este condiția – Ucraina să reziste, regimul lui Putin să piardă.

Al doilea moment, acești provocatori politici nu au susținere în societate. Da, noi știm că ratingul guvernării a scăzut, cu adevărat a venit șocul acesta social-economic, suntem conștienți de faptul că trebuie să știm a comunica mai eficient cu concetățenii noștri ca să le explicăm care sunt politicile reale, pașii reali întreprinși de guvernarea actuală pentru a atenua acest șoc. Eu sunt convins că R. Moldova are o perspectivă pozitivă, perspectivă europeană. Dar perspectiva europeană nu este o lozincă, este tema de acasă pe care noi trebuie s-o realizăm.

Trebuie să-i deosebim pe provocatorii politici finanțați de la Kremlin de oamenii care cu adevărat suportă greul, pe care vrem să-i ajutăm în pofida resurselor modeste de care dispune statul R. Moldova”, a spus Oazu Nantoi.  

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
9,4
Ceață
Umiditate:99 %
Vint:1,03 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău