Oazu Nantoi se alătură proiectului Leancă

  • 21 Martie 2015 16:05
Oazu Nantoi se alătură proiectului Leancă

Oazu Nantoi, director de programe la Institutul de Politici Publice, a anunțat că se alătură echipei ex-premierului Iurie Leancă, transmite IPN.

Oazu Nantoi a precizat că nu va renunța la calitatea de analist și, în funcție de subiectul discutat, ar putea să redevină din politician analist. „Stiți acum e la moda: tu cu cine ești?”, a glumit Nantoi, precizând că este adevărat și că aderă la formațiunea care urmează să fie anunțată săptămâna viitoare de Iurie Leancă.

Până în prezent, mai multe persoane publice au anunțat că se alătură echipei lui Leancă. Printre aceștia se numără fostul vicepremier pentru reintegrare, Eugen Carpov, fostul șef al Biroului pentru relații cu diaspora, Victor Lutenco, foștii viceminiști de externe Iulian Groza și Valeriu Chiveri, șeful Direcției politici, planificare strategic și asistență externă a Cancelariei de Stat, Ruslan Codreanu, și fostul secretar general al Ministerului Afacerilor Externe, Mihai Căpățână.

Iurie Leancă a anunțat presa că partidul pe care urmează să-l lanseze la începutul săptămânii viitoare se va numi Partidul Popular European. Tot săptămâna viitoare, va începe colectarea semnăturilor pentru a fi înregistrată formațiunea.


Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
9,96
Cer senin
Umiditate:96 %
Vint:1,03 m/s
Tue
18
Wed
18
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău