Oazu Nantoi: „Îndemn să votați candidatura lui Dorin Chirtoacă”

  • 25 Iunie 2015 15:35
Oazu Nantoi: „Îndemn să votați candidatura lui Dorin Chirtoacă”

Ex-candidatul PPEM la fotoliul de primar al capitalei, Oazu Nantoi, a chemat chișinăuienii să-l susțină pe Dorin Chirtoacă în turul II al alegerilor locale din municipiul Chișinău.

Oazu Nantoi a declarat în cadrul unui briefing că a avut deja câteva întâlniri cu Dorin Chirtoacă, cu care a discutat viziunile formațiunii sale privind gestionarea treburilor publice în municipiul Chișinău pentru următorii 4 ani.

”Pentru dezvoltarea Chișinăului ca oraș european și pentru continuarea parcursului european al Republicii Moldova, îndemn să ieșiți la vot și să votați candidatura lui Dorin Chirtoacă”, a declarat Nantoi.

De asemenea, Partidul Democrat îl va susține pe Dorin Chirtoacă, în turul doi al alegerilor pentru funcția de Primar General al Chișinăului, a anunțat fosta candidată a partidului, Monica Babuc, în cadrul unui interviu la ”Publika TV”. Ea a declarat că PD va susține în lupta pentru primăria capitalei forțele care promovează aderarea la Uniunea Europeană, respectiv, pe Dorin Chirtoacă.

Ieri și candidatul PLDM, Serafim Urechean și-a anunțat susținerea pentru candidatul PL la primărie, dar a menționat că va face public mesajul ulterior.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de vârf cu Corneliu Rusnac
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:32 %
Vint:5,66 m/s
Wed
19
Thu
19
Fri
20
Sat
19
Sun
17
Arhivă Radio Chișinău