Oamenii legii nu vor tolera nici o formă de provocare sau agresiune la manifestația din 19 ianuarie, comunică Poliția Republicii Moldova

  • 18 Februarie 2023 12:05
Oamenii legii nu vor tolera nici o formă de provocare sau agresiune la manifestația din 19 ianuarie, comunică Poliția Republicii Moldova

„Pentru mâine, în centrul capitalei a fost anunțată o întrunire, în adiacentul unei instituții publice. Ca de fiecare dată, Poliția va asigura ordinea și securitatea publică, siguranța cetățenilor, fluxul circulației rutiere și buna desfășurare a evenimentului”, se arată într-un comunicat al Poliției Republicii Moldova.

În vederea consolidării dialogului cu cetățenii și creșterii gradului de siguranță, Poliția îndeamnă toți participanții la protest să-și exercite dreptul la libera exprimare pe cale pașnică, să se conformeze indicațiilor oamenilor legii, restricțiilor impuse de autorități, să nu vină cu mesaje care instigă la agresiune, violență sau alt gen de acțiuni periculoase pentru siguranța cetățenilor.
 
Poliția nu va tolera nici o formă de provocare sau agresiune, inclusiv asupra angajaților săi.
 
Persoanele care nu vor respecta conduita impusă de legea cu privire la întruniri, instigă sau comit acte de violență, dezordini sau destabilizări vor purta răspundere conform legislației.
Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
11,63
Cer senin
Umiditate:74 %
Vint:0 m/s
Sun
14
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău