OAMENI ȘI IDEI | Vlad Sliusarenco: „Stand-up-ul din Rep. Moldova e la început de drum, artiștii mai au mult de muncă, pentru că ei cresc odată cu publicul” (Video)

  • 08 Iulie 16:53
OAMENI ȘI IDEI | Vlad Sliusarenco: „Stand-up-ul din Rep. Moldova e la început de drum, artiștii mai au mult de muncă, pentru că ei cresc odată cu publicul” (Video)

Invitatul emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău a fost comediantul Vlad Sliusarenco. Acesta a vorbit, în cadrul emisiunii, despre stand-up, umor, bani, limitele din umor, dar și despre planurile proiectului „Standupovka”.

„Eu pot să spun, cu siguranță, că tot ceea ce ține de umor este jobul meu, dar mai este și o terapie pentru mine. Este un domeniu în care eu încerc să transform supărările și frustrările din viața reală în ceva util - mai râdem de o problemă, de o greșeală și astfel lucrurile poate merg un pic mai bine. În stand-up este nevoie de reacție aici și acum, iar partea mai neplăcută este că, dacă ai spus o prostie, gata, nu o mai poți schimba. De aceea, meseria asta are nevoie de repetare și de timp. (...) Umorul din România mi se pare un pic mai vulgar și e mult mai dezvoltat, pentru că de 20 de ani în România se face stand-up, dar chiar și temele la ei sunt altele. La noi, în Republica Moldova, se mai glumește despre transport public și bătrâna căreia să îi oferi locul”, spune Vlad.         

Vlad Sliusarenco mai menționează că stand-upul din Republica Moldova este la o vârstă adolescentină, pentru că încă se află la început de drum. Potrivit lui, standup-ul este la începuturi bune și spre direcția care trebuie, însă artiștii mai au mult de muncă.

„Noi creștem odată cu publicul nostru”, a punctat comediantul.

Interviul integral cu Vlad Slusarenco îl puteți urmări în continuare:       

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
23,24
Cer senin
Umiditate:73 %
Vint:1,54 m/s
Sun
17
Mon
16
Tue
16
Wed
17
Thu
18
Arhivă Radio Chișinău