OAMENI ȘI IDEI | Victoria Roșca: „Zâmbărele m-a oprit acasă, iar acest proiect nu este doar despre zâmbete, ci despre o realitate dură”

  • 26 Martie 17:58
OAMENI ȘI IDEI | Victoria Roșca: „Zâmbărele m-a oprit acasă, iar acest proiect nu este doar despre zâmbete, ci despre o realitate dură”

Victoria Roșca, autoarea blogului „Zâmbărele” și fondatoarea „Teatrului Popular”, a fost invitata emisiunii OAMENI ȘI IDEI de la Radio Chișinău. Actrița a vorbit în cadrul emisiunii despre cartea scrisă „Fata din Pădure”, rolul de actriță, de regizor, de soție, dar și de mamă.

„Victoria de pe scenă îmbracă un rol, învață un text și se transformă, se pune în pielea unui personaj, iar în viața de zi cu zi sunt reală și nu încerc să demonstrez nimănui nimic. Scena este locul în care eu pot să îmi spun durerile, dar și bucuriile, iar atunci când după o pauză revin pe scenă am nevoie de timp, pentru că scena te pedepsește dacă te rupi de la ea. În momentul în care nu ești destul de bun sau nu ai repetat destul scena te face să te simți destul de mic și inutil”, spune Victoria.     

Cartea „Fata din Pădure” scrisă de Victoria Roșca este despre destine – destinele care uneori credem că ne-au fost predestinate, dar de fapt, a fost despre alegerile pe care nu le-am făcut la timp, spune actrița:      

Cartea „Fata din pădure” este despre cuvintele pe care nu le-am spus la timp, care s-au adunat și s-au transformat în dureri”.      

Interviul integral cu Victoria Roșca îl puteți urmări în continuare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
18,85
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:3,09 m/s
Sat
18
Sun
19
Mon
22
Tue
22
Wed
24
Arhivă Radio Chișinău