OAMENI ȘI IDEI | Misha Grosu: „Nu acordeonul face muzica, sunetul care vine din interior este de fapt VOCEA muzicianului” (Video)

  • 06 Iunie 16:47
OAMENI ȘI IDEI | Misha Grosu: „Nu acordeonul face muzica, sunetul care vine din interior este de fapt VOCEA muzicianului” (Video)

Invitatul emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău a fost muzicianul și acordeonistul Misha Grosu. Acesta a vorbit în cadrul emisiunii despre acordeon, muzică, proiecte noi, concerte, colaborări, muzica Jazz interpretată la acordeon, dar și planuri de viitor.   

Totodată, artistul a vorbit și despre concertul AutETNIC, care după cum spune el „este povestea omului AUTENTIC, care întruchipează dragostea pură a tuturor etniilor. Suntem toți copii ai aceleiași lumini, iar prin muzica și dansul nostru comun, putem păși dincolo de barierele culturale”. 

Și autenticitatea a fost un subiect abordat în cadrul interviului, iar la întrebarea „Ce te face pe tine diferit de ceilalți?”, Misha ne spune:

Întotdeauna meditez, mă gândesc dacă am nevoie de ceva și dacă răspunsul este da, pur și simplu încep să fac. Niciodată nu mi-au plăcut concursurile sau concurența. Cu toate că realizez că concurența m-a ajutat foarte mult să progresez. Nu știu ce altceva m-ar face diferit, dar ceea ce mă bucură foarte mult că am obținut în timp este sârguința, programul bine definit, totul bine pus la punct și munca. Iar cea mai mare realizare a mea de până acum este familia și am realizat că totuși prioritatea mea este familia”.   

Interviul integral cu Misha Grosu îl puteți urmări în continuare:  

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,54 m/s
Thu
23
Fri
25
Sat
25
Sun
27
Mon
28
Arhivă Radio Chișinău