OAMENI ȘI IDEI | Meșterița handmade, Tatiana Prodan: „Creez flori din săpun și cred că odată ce există individualitate - există și succes. Nu plagiați” (Video)

  • 20 Aprilie 10:00
OAMENI ȘI IDEI | Meșterița handmade, Tatiana Prodan: „Creez flori din săpun și cred că odată ce există individualitate - există și succes. Nu plagiați” (Video)

Invitata emisiunii OAMENI ȘI IDEI de la Radio Chișinău a fost meșterița handmade, Tatiana Prodan. Meșterița a vorbit în cadrul emisiunii despre buchetele pe care le creează din săpun. Ce se află în spatele lucrului cu săpunul, de unde a apărut această pasiune, cursurile online, dar și cum a reușit să combine lucrul și rolul de mamă.

Tatiana ne spune că este persoana care mereu e în căutare de a se dezvolta. Astfel, în concediu de maternitate a descoperit pasiunea de a crea flori din săpun. A investit în cunoștințele sale, iar după a început și practica: „Eu sunt foarte încrezută în ceea ce fac și o să spun întotdeauna că dacă există individualitate și dacă creezi mai diferit decât la ceilalți, atunci concurența niciodată nu o să te încurce. Lucrul cu săpunul nu este foarte greu, dar dacă dedici timp  și ai o persoană care să te ghideze, atunci înveți cum se lucrează corect.

Pentru a crea buchete de flori din săpun și ca acestea să aibă un aspect real avem nevoie de săpun și de microunde pentru a topi săpunul, acesta se topește la 60 de grade. După ce săpunul s-a topit avem nevoie de culori și de aromă. Aroma întotdeauna oferă buchetului o notă mai specifică și mai deosebită. (...) Doresc să mă dezvolt și mai mult în această sferă. Nu trebuie să mă opresc doar la un curs, dar de fiecare dată trebuie să mă perfecționez”, spune Tatiana.

Pentru acele femei care doresc să urmeze aceeași cale, dar încă nu au curajul, Tatiana le spune că primul pas este să investească în cunoștințe, iar apoi să pună totul în practică. Să fie individuale și să renunțe la plagiere, pentru că odată ce există individualitate există și succes.

Interviul integral cu Tatiana Prodan îl puteți urmări în continuare pe link-ul de mai jos:   

   

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Bună dimineața, România!
Meteo Chișinău
10,24
Cer senin
Umiditate:81 %
Vint:0,51 m/s
Sat
14
Sun
15
Mon
17
Tue
20
Wed
11
Arhivă Radio Chișinău