Oameni și Idei | Mentor în make-up Efsane Sultanova: „Frumusețea nu este despre machiaj, ci despre atitudinea unei femei”

  • 03 Decembrie 2023 16:20
Oameni și Idei | Mentor în make-up Efsane Sultanova: „Frumusețea nu este despre machiaj, ci despre atitudinea unei femei”

În cadrul emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău invitată a fost mentor în make-up Efsane Sultanova.

Efsane este pasionată de machiaj și de peste cinci ani de zile și-a transformat pasiunea într-un job. Așadar despre importanța machiajului, câtă încredere ne oferă acesta, dar și care sunt cele mai întâlnite greșeli în make-up pe care le fac femeile ne povestește Efsane în cadrul emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău.       
Frumusețea nu este despre machiaj, ci despre atitudinea unei femei, iar machiajul nu este despre complexe, ci despre starea interioară”, declară make-up artista.    

Totodată, Efsane a menționat că pe parcursul celor 5 ani de experiența în domeniul make-up ea a înțeles că machiajul este acel instrumentul, care îți poate crește încrederea în tine, dacă este folosit corect:

Machiajul te ajută să te simți frumoasă și să începi fiecare zi cu o atitudine pozitivă și cu zâmbetul pe buze, te ajută să pari mai tânăra, pentru că cu ajutorul lui putem ascunde liniile fine și ridurile. Și tot pe parcursul celor 5 ani am înțeles, că fiecare femeie are nevoie de curs de machiaj pentru a evita greșeli care le-ar adăuga ani la greu și le-ar poziționa într-o lumină nu prea bună”.        

Interviul integral cu make-up artista Efsane Sultanova îl puteți puteți urmări în continuare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
7,24
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,03 m/s
Mon
15
Tue
14
Wed
12
Thu
11
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău