OAMENI ȘI IDEI | Interpreta din România, AVA: „Vreau să vindec oamenii prin muzica mea” (Video)      

  • 28 Mai 14:23
OAMENI ȘI IDEI | Interpreta din România, AVA: „Vreau să vindec oamenii prin muzica mea” (Video)      

Devenită celebră sub numele de scenă AVA, Andreea Avarvari pe numele ei real a fost invitata emisiunii Oameni și Idei de la Radio Chișinău. Interpreta din România este cunoscută publicului larg datorită colaborărilor cu cei mai mari artiști din România, printre care Andra, Loredana, Delia, Smiley, Damian Drăghici și mulți alții, dar și datorită participării de la Vocea României, din anul 2014, acolo unde a ajuns până aproape de finală.     

În cadrul emisiunii de la Radio Chișinău, AVA a vorbit despre colaborările ei, piesa recent lansată „Îndrăgostită”, planurile de viitor, dar și despre rolul ei de profesoară de canto.   

Cele mai bune versuri AVA le scrie atunci când nu se gândește la nimic, spune interpreta:
„Îmi palce foarte mult să cânt piese puternice atât vocal, cât și tehnic. Îmi place să dau cât mai mult în momentul în care cânt. De fiecare dată când am scris piesele mele a fost într-un moment zero cum îl numesc eu, adică atunci când nu mă gândesc la nimic. De mică i-am spus mamei că eu voi cânta și i-am mai spus că vreau să fiu doctor în muzică, pentru că vreau să vindec oamenii prin muzică.       

Pentru mine muzica este TOT, este templul meu cum îmi place mie să zic. Este locul în care mă simt bine. Vocea pentru mine înseamnă maniera sufletului de a se exprima și este primul instrument din lume, iar așa cum instrumentiștii studiază alte instrumente și noi trebuie să învățăm cum să lucrăm cu vocea”,
spune AVA.         

„Sfatul meu pentru tineri este să facă muzică din suflet, să aibă curaj și să nu să se oprească”,
mai declară interpreta.  

Interviul integral cu AVA îl puteți urmări în continuare:      

Tags

Alte Noutati

LIVE: Istoria la pachet cu Gheorghe Cojocaru
Meteo Chișinău
27,24
Cer senin
Umiditate:29 %
Vint:5,14 m/s
Sun
20
Mon
21
Tue
22
Wed
20
Thu
21
Arhivă Radio Chișinău