OAMENI ȘI IDEI | Gabriel Berzoi vorbește despre pasiunea pentru patiserie, afacerea lansată la doar 15 ani și succesul în online (Video)

  • 09 Iulie 16:38
OAMENI ȘI IDEI | Gabriel Berzoi vorbește despre pasiunea pentru patiserie, afacerea lansată la doar 15 ani și succesul în online (Video)

Gabriel Berzoi, tânărul food blogger cunoscut pentru deserturile sale spectaculoase, a fost invitatul emisiunii „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău. În cadrul interviului, Gabriel a vorbit despre parcursul său în domeniul patiseriei, pasiunea pentru bucate, dar și provocările întâmpinate în dezvoltarea propriei afaceri. Cu peste 31 de mii de urmăritori pe Instagram și peste 60 de mii pe platforma TikTok, Gabriel consideră că acest succes reprezintă o realizare importantă, dar și rezultatul unei munci.

Pentru Gabriel, totul a început din copilărie, iar fascinația pentru deserturi s-a transformat treptat într-o adevărată vocație. Tânărul spune că a reușit să-și creeze propria afacere în domeniul patiseriei, la doar la 15 ani, fără ajutorul părinților. Iar în urmă cu un an, el se descrie ca fiind „iresponsabil, copilăros, jucăuș și cu capul în nori", însă acum, datorită afacerii sale, a devenit mult mai responsabil și dedicat.

Gabriel a subliniat că una dintre cele mai mari provocări într-o astfel de afacere este atragerea clienților.

„Cel mai greu într-o astfel de afacere este să îți găsești clienții, decât să îi menții. Este dificil să provoci un sentiment omului ca el să cumpere produsul pe care tu îl vinzi. Însă, odată ce ai oferit un produs bun și ai știut cum să te manifești în fața clientului, menținerea acestuia devine mult mai ușoară și pe termen îndelungat. În spatele succesului din online se află multă muncă. (...) Primesc deseori mesaje că nu port mănuși la bucătărie, dar oamenii care scriu asta nu sunt informați despre faptul că mănușile adaugă mult mai multe bacterii decât mâinile spălate bine”, declară tânărul.     

Gabriel Berzoi are planuri mari pentru viitor. În cinci ani se vede student la cea mai prestigioasă universitate de patiserie din Franța, urmând ca ulterior să se întoarcă în Republica Moldova pentru a-și deschide propria patiserie.

Interviul integral cu Gabriel Berzoi îl puteți urmări în continuare:      

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Piese pe alese * Știri
Meteo Chișinău
18,29
Cer acoperit de nori
Umiditate:99 %
Vint:2,06 m/s
Mon
14
Tue
16
Wed
17
Thu
19
Fri
19
Arhivă Radio Chișinău