OAMENI ȘI IDEI | Expert în TikTok, Valeria Rusu: „Platforma îți aduce nu doar vizibilitate, dar și bani” (Video)

  • 29 Mai 17:11
OAMENI ȘI IDEI | Expert în TikTok, Valeria Rusu: „Platforma îți aduce nu doar vizibilitate, dar și bani” (Video)

Invitata emisiunii Oameni și Idei de la Radio Chișinău a fost expert în TikTok și reels maker, Valeria Rusu. Valeria a vorbit despre ce înseamnă această platformă astăzi pentru mulți tineri, tendințele de acolo și dacă Tiktok-ul poate fi o sursă de venit aici în Rep. Moldova.

„Din păcate sunt foarte mulți care pretind să fie experți în TikTok, dar de fapt ei nu sunt. Mulți cred că dacă creează videoclipuri asta este egal și cu succesul acestui videoclip, dar nu este așa. Algoritmii platformei din Instagram și TikTok se diferențiază. Din păcate sau din fericire, atunci când o persoană postează o prostie și ea adună foarte multe vizualizări pe TikTok asta este din cauza că tot noi promovăm acea prostie”, spune Valeria.

Iar la întrebarea dacă putem să facem bani din această platformă sau nu, Valeria declară că există mai multe modalități de a avea venit din TikTok:  
„În TikTok sunt mai multe surse de venit, dar depinde foarte mult unde noi ne aflăm. Dacă ești o persoană care locuiești în Europa atunci poți să îți conectezi monetizarea, iar Tiktok-ul îți achită pentru vizualizările pe care le ai la videoclipuri. Însă, poți să-ți conectezi monetizarea doar dacă contul tău are mai mult de 30 de zile de la crearea lui și totodată dacă ai mai mult de 10 mii de urmăritori”,
explică Valeria.

Platforma TikTok pe parcursul anilor va deveni și mai populară. Acum oamenii sunt obișnuiți cu un conținut mai divers și mai interesant, iar videoclipurile mai scurte și mai dinamice vor fi mereu în top”, mai spune Valeria Rusu.

Interviul integral cu Valeria Rusu îl puteți urmări în continuare:

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Cadre sonore cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
17,74
Cer senin
Umiditate:87 %
Vint:1,54 m/s
Thu
23
Fri
25
Sat
25
Sun
27
Mon
28
Arhivă Radio Chișinău