Oameni și Idei | Doina Danielean: Cartea „#de33deori” este o terapie plină de emoții, amintiri și provocări. Scrieți gândurile pe foaie, pentru că e frumos”

  • 13 Iunie 2023 17:27
Oameni și Idei | Doina Danielean: Cartea „#de33deori” este o terapie plină de emoții, amintiri și provocări. Scrieți gândurile pe foaie, pentru că e frumos”

Jurnalista Doina Danielean a vorbit în cadrul emisiunii „Oameni și Idei” despre prima sa carte lansată „#De33deori”. Doina scria versuri încă din adolescență, anii 2006-2008, iar acum, prin scrierea cărții sale și-a realizat propria terapie.

Cartea e despre EMOȚII, amintiri, oameni, gânduri, experiențe și provocări, spune Doina Danielean:  

„Când ești fericit îți pierzi gândurile sau scrii mult mai lejer, pentru că atunci când ești fericit e mai greu să scrii ceea ce simți. Titlul „de 33 de ori” vine de la ai mei 33 de ani. Mi-am deschis viața într-o carte, acolo unde e despre copilăria mea, fericirea mea, dar și durerile mele. Am decis să pun totul într-o carte și să o las deschidă pentru cei care merită.
Fiecare cititor va crește alături de mine. Scriitorii în Rep. Moldova se îmbogățesc sufletește și nu financiar, pentru că nu se fac atât de mulți bani din cărți. Mi-am dorit să fac această carte desăvârșită pentru că e una, nu o să scriu altă carte peste un an sau doi.
Lansați o carte, pentru că e frumos. Tinerii care își doresc să scrie o carte să o facă în primul rând pentru ei. Nu fiți descurajați nici măcar de cheltuieli”, a spus Doina.
         
Mai multe despre cartea lansată, dar și despre tot ceea ce înseamnă scris pentru Doina Danielean află din emisiunea „Oameni și Idei” de la Radio Chișinău.

        




         


Tags

Alte Noutati

LIVE: Ascultă&Călătorește cu Andrei Mîțu
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:37 %
Vint:2,57 m/s
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
13
Thu
11
Arhivă Radio Chișinău