OAMENI ȘI IDEI | Decoratoarea și organizatoarea de evenimente Iulia Sanduța: „Dincolo de flori și panglici, eu vând amintiri” (Video)

  • 25 August 15:00
OAMENI ȘI IDEI | Decoratoarea și organizatoarea de evenimente Iulia Sanduța: „Dincolo de flori și panglici, eu vând amintiri” (Video)

În ultima ediție a emisiunii „Oameni și Idei”, de la Radio Chișinău invitată a fost organizatoarea și decoratoarea de evenimente, Iulia Sanduța. Invitata a vorbit despre decorurile de la nuntă, tendințele actuale și despre cum e să creezi amintiri de neuitat.

Iulia a dezvăluit că un decor de calitate trebuie să fie nu doar frumos în fotografii, ci și în realitate.

„La evenimentele pe care le organizez, pe mesele invitaților neapărat sunt flori naturale, iar la zona de întâmpinare sunt flori decorative, pentru că noi avem acum o arșiță extraordinară, iar dacă am pune flori naturale, ele s-ar ofili într-o clipă și banii sunt aruncați în vânt, dar și decorul ar arăta dezastruos. Astfel, evităm ca florile naturale să se ofilească rapid și să strice aspectul general al decorului", a spus invitata emisiunii „Oameni și Idei”.

Iulia a mai menționat că, deși există multe echipe de decor în Republica Moldova, nu toate oferă servicii de calitate și proiecte personalizate. Referitor la nunțile moderne din țara noastră, invitata a subliniat că mirii de astăzi sunt din ce în ce mai deschiși către idei noi și nonconformiste.

„Ei își doresc nunți pline de viață, fără tradiții care să le consume timpul și energia. Îmi place foarte mult cum se organizează acum întâmpinarea oaspeților, mult mai relaxat și personalizat. Oamenii pentru care eu am ocazia să creez ceva sunt foarte deschiși. Unele tradiții, din păcate, așa cum erau făcute înainte, fură din timpul, energia și temperamentul oaspeților, cum ar fi dezbrăcatul miresei”, a mai punctat ea.

Iulia a ținut să sublinieze că, în acest domeniu, relația cu clienții este esențială.

„Nu aleg eu clienții, ci ei mă aleg pe mine. Îi sfătuiesc să se bazeze nu doar pe buget, ci și pe conexiunea pe care o simt cu organizatorul. Este important să împărtășești aceeași viziune pentru ca ziua nunții să fie perfectă. Atunci când clienții vor să apeleze la serviciile mele, ei trebuie să cunoască aproximativ cum își văd ei evenimentul și cum îl vizualizează. Și apropo, nu ar fi de dorit să se inspire mirii foarte mult de pe Pinterest, aceasta este o platformă excelentă de inspirație, dar nu toate ideile pot fi implementate în realitate”, spune Iulia.   

Interviu integral cu Iulia Sanduța îl puteți urmări în continuare:  

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Matinal cu Victoria Cușnir și Sergiu Scânteian
Meteo Chișinău
21,63
Ceață
Umiditate:96 %
Vint:0,51 m/s
Sat
23
Sun
21
Mon
19
Tue
20
Wed
20
Arhivă Radio Chișinău