OAMENI ȘI IDEI | Aura: „Pentru un artist este foarte important să aibă piese de rezistență, iar eu la acest capitol sunt o mare norocoasă” (Video)

  • 17 Aprilie 16:09
OAMENI ȘI IDEI | Aura: „Pentru un artist este foarte important să aibă piese de rezistență, iar eu la acest capitol sunt o mare norocoasă” (Video)

Interpreta Aura a fost invitata emisiunii OAMENI ȘI IDEI, de la Radio Chișinău. Aura a vorbit despre muzică, scenă, călătoriile cu croaziera, plecarea fetelor gemene peste hotare și despre rolul de moderatoare în proiectul ei de pe Youtube.

Aura se află de peste 30 de ani  pe scenă și ne spune că, dacă un interpret își dorește să rămână cât mai mult actual și prezent cu piesele sale în viața ascultătorilor, atunci acesta trebuie să creeze piese de rezistență:        

„În primul rând interpretul trebuie mereu să facă piese, ceea ce eu de trei ani deja nu fac și este pentru mine o mare problemă. Eu nu vreau să fac piese de dragul pieselor, plus că asta presupune și foarte mulți bani. Unii habar nu au cât investește un artist într-o singură piesă. (…) Și mai important pentru un artist este să aibă piese de rezistență, iar eu la acest capitol sunt o mare norocoasă. Eu cred că practic toate piesele mele sunt cunoscute”, declară Aura.          

Ca să fii interpret nu este neapărat să ai studii, dar ca să fii muzician, da. În general, studiile muzicale îți dau plus valoare și te ajută să ai mult mai multă încredere în sine, mai spune Aura.          

Interviul integral cu Aura îl puteți urmări în continuare:



Tags

Alte Noutati

LIVE
Meteo Chișinău
15,52
Cer senin
Umiditate:47 %
Vint:4,63 m/s
Tue
15
Wed
15
Thu
17
Fri
17
Sat
18
Arhivă Radio Chișinău