O tânără s-a filmat în cabina piloților (FOTO/VIDEO)

  • 09 Martie 2015 11:16
O tânără s-a filmat în cabina piloților (FOTO/VIDEO)

O pasageră de pe zborul Taipei-Hong Kong al companiei Cathay Pacific a dezvăluit pe internet că pilotul aeronavei i-a permis să călătorească alături de el în cabină, pentru că 'avionul era prea aglomerat', informează Agerpres.

Ada Ng Tsz-yan, în vârstă de 28 de ani, rezidentă la Hong Kong, a făcut, din cabina piloților, un videoclip cu aterizarea avionului, pe care l-a postat, împreună cu alte poze, pe pagina sa de pe rețeaua de socializare Weibo, subliniind cât de fascinantă a fost întreaga experiență.

Cazul a suscitat o amplă dezbatere privind implicațiile privind securitatea zborului, având în vedere că după atentatele de la 11 septembrie 2001 din SUA, majoritatea companiilor aeriene interzic cu desăvârșire accesul pasagerilor în cabina de pilotaj. Tânăra a șters ulterior videoclipul, dar fotografiile continuă să circule printre utilizatorii rețelei Weibo.





Departamentul Aviației Civile din Hong Kong a cerut explicații companiei Cathay Pacific pentru fotografiile și videoclipul postat de Ada Ng, privind aterizarea pe aeroportul Chek Lap Kok.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Obiectiv, România!
Meteo Chișinău
21,24
Cer senin
Umiditate:52 %
Vint:4,12 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
14
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău