O tânără a murit într-un accident provocat de amicul său beat

  • 01 Aprilie 2021 09:50
O tânără a murit într-un accident provocat de amicul său beat

O tânără de 18 ani și-a pierdut viața noaptea trecută într-un accident rutier la Sângerei, provocat de un șofer beat. Potrivit poliției, conducătorul auto, în vârstă de 23 de ani, nu avea permis și conducea cu viteză, transmite IPN.

Inspectoratul General al Poliției menționează că accidentul s-a produs în apropiere de satul Mărășești. Totul s-a întâmplat într-un moment în care șoferul a pierdut controlul volanului și a ajuns într-un șanț, cu automobilul răsturnat. Pe lângă tânără, în mașină mai erau alți doi pasageri, de 17 și 21 de ani. Aceștia au suferit multiple traumatisme.

Fiind testat alcooscopic, rezultatul a arătat 0,52 ml/l în aerul expirat. Concentrația vaporilor de alcool în aerul expirat de la 0,3 mg/l și mai mult indică un grad avansat de ebrietate.

Un alt accident grav s-a produs la Strășeni, pe traseul dintre localitățile Lupa-Recea-Vatici. Un șofer de 22 de ani a început să piardă controlul mașinii în pantă. Acesta avea trei pasageri cu el. Toți trei au fost nevoiți să sară în timpul mersului din automobil. Unul dintre ei, un minor de 14 ani, a decedat pe loc, iar ceilalți sunt internați în spital.

Șoferul a mai condus încă aproximativ un kilometru, până a putut stopa unitatea de transport. Testat alcoolscopic, rezultatul a arătat 0,00 mg/l. Cauza preliminară examinată de polițiști este defecțiunea tehnică a mecanismului de frânare.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Agenda globală
Meteo Chișinău
12,74
Cer senin
Umiditate:80 %
Vint:2,06 m/s
Wed
15
Thu
16
Fri
11
Sat
13
Sun
15
Arhivă Radio Chișinău