O scrisoare falsă din partea șefului EUPM Moldova circulă pe internet. Ministerul Apărării: „Conținutul și formatul său sunt inventate”

  • 04 Octombrie 15:54
O scrisoare falsă din partea șefului EUPM Moldova circulă pe internet. Ministerul Apărării: „Conținutul și formatul său sunt inventate”

Ministerul Apărării anunță că pretinsa scrisoarea care circulă pe internet din partea șefului Misiunii de Parteneriat a UE în Republica Moldova (EUPM) trimisă mai multor instituții de stat în care li s-ar cere să desfășoare recrutări militare și mplicărea tinerilor în activități militare, este un fals. „Conținutul și formatul său sunt inventat”, precizează Ministerul Apărării.

 
Ministerul Apărării a precizat că informațiile din mesaje sunt false și nu au fost trimise de EUPM Moldova.
 
„Amintim că EUPM Moldova este o misiune civilă și nu se ocupă de recrutare militară”, mai menționează Ministerul Apărării. 
 
Menționăm că acesta nu este prim ascrisoare falsă care ajunge în spațiul public. Pe 2 octombrie, primăriile din Republica Moldova și mai multe ONG-uri au primit pe poșta electronică un ordin prin care Ministerul Mediului ar începe construcția de incinerare a deșeurilor în mai multe raioane. Ministerul Mediului a precizat că acesta este un fals și că a sesizat organele de drept în acest sens.
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Știri
Meteo Chișinău
24,24
Cer senin
Umiditate:53 %
Vint:6,17 m/s
Sat
21
Sun
17
Mon
13
Tue
14
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău