O rachetă a căzut lângă ambasada Italiei la Kabul

  • 18 Ianuarie 2016 09:14
O rachetă a căzut lângă ambasada Italiei la Kabul

O rachetă a căzut lângă ambasada Italiei duminică la Kabul, a anunțat un responsabil al poliției, în ajunul unei reuniuni între oficiali afgani și internaționali vizând stabilirea bazei pentru posibile discuții de pace cu talibanii, informează Agerpres.

Responsabilul, care a cerut să nu fie numit, a declarat că nu au existat informații imediate asupra unor victime sau pagube provocate de explozie, care a urmat după o serie de atacuri sinucigașe la Kabul la începutul acestei luni.
   
Presa locală a declarat că doi agenți de securitate au fost răniți.
   
Nu a fost imediat clar dacă ambasada, care este situată în apropierea altor misiuni străine, a fost vizată în mod special.
   
În urma unor discuții la Islamabad săptămâna trecută, oficiali din Afganistan, Pakistan, Statele Unite și China urmează să se reunească din nou luni la Kabul pentru a încerca să cadă de acord asupra unei foi de parcurs pentru un acord negociat cu insurgenții, amintește Reuters.
   
Talibanii, obținând tot mai multe victorii pe câmpul de luptă după ce trupele internaționale au încheiat cele mai multe operațiuni combatante în 2014,
nu au fost încă de acord să ia parte la acest proces.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică
Meteo Chișinău
6,63
Cer fragmentat
Umiditate:94 %
Vint:0,51 m/s
Sun
8
Mon
9
Tue
9
Wed
16
Thu
15
Arhivă Radio Chișinău