O porțiune a străzii Ciuflea va fi închisă temporar pentru circulație. Transportul public va fi reorganizat

  • 06 Septembrie 15:47
O porțiune a străzii Ciuflea va fi închisă temporar pentru circulație. Transportul public va fi reorganizat

Circulația rutieră de pe strada Ciuflea, tronsonul cuprins între bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt și strada București, va fi restricționată, începând de astăzi, 6 septembrie, ora 22:00, și până mâine, 7 septembrie, ora 09:00, anunță Primăria municipiului Chișinău.

Măsura a fost luată în legătură cu necesitatea executării lucrărilor de restabilire a învelișului asfaltic din strada Ciuflea, precizează primăria Chișinăului.

În perioada executării lucrărilor menționate, circulația transportului public va fi reorganizată după cum urmează:

TROLEIBUZE:

Ruta nr. 2 – de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 22, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bd. Dacia pe str. Trandafirilor, bd. Decebal, bd. Iu. Gagarin, bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Ruta nr. 28: tur: de pe str. Mitropolit G. Bănulescu-Bodoni pe str. A. Mateevici, str. A. Pușkin, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, bd. Constantin Negruzzi și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe bd. Constantin Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, str. A. Pușkin și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 30, tur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia; retur: de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt;

Ruta nr. 34, tur/retur: de pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. Constantin Negruzzi, întoarcere prin sensul giratoriu (Piața C. Negruzzi), bd. Constantin Negruzzi, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit;

AUTOBUZE:

Ruta nr. 5, tur: de pe bd. Dacia pe str. București, str. Ismail, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit; retur: de pe , bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe str. Tighina, str. București, bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit;

Ruta nr. 23: se scurtează până la str. București cu virare pe bd. Dacia și în continuare pe traseul stabilit:

Ruta nr. 46: retur: de pe bd. bd. Ștefan cel Mare și Sfânt pe bd. C. Negruzzi, întoarcere prin sensul giratoriu (Piața Constantin Negruzzi), tur: de pe bd. C. Negruzzi pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt și în continuare pe traseul stabilit.

Conducătorii auto sunt îndemnați să se conformeze cerințelor agenților de circulație, să manifeste răbdare și disciplină în trafic, fără abateri de la Regulamentul Circulației Rutiere.

 

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Ora de muzică cu Victor Buruiană
Meteo Chișinău
15,52
Ploaie de intensitate mică
Umiditate:99 %
Vint:0,51 m/s
Tue
19
Wed
17
Thu
18
Fri
18
Sat
19
Arhivă Radio Chișinău