Șase proiecte regionale vor fi finanțate în cadrul Agendei-2030 în Republica Moldova

  • 18 August 2021 14:54
Șase proiecte regionale vor fi finanțate în cadrul Agendei-2030 în Republica Moldova

Noile parteneriate și idei inovatoare pentru implementarea Agendei-2030 în Republica Moldova vor fi susținute prin finanțarea a șase proiecte la scară mică. Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Nord va implementa proiectul „Planificare SMART în domeniul managementului apelor în Regiunea Nord”, prin intermediul Fondului de Inovare pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă din Moldova (SDG Innovation Fund Moldova), transmite MOLDPRES.

Potrivit ADR Nord, lansarea proiectului este preconizată pentru luna septembrie, scrie sursa citată.

“După un proces de selecție extrem de competitiv și peste o sută de propuneri de proiecte recepționate, acum suntem încântați să anunțăm susținerea a șase noi parteneriate și idei de proiecte inovatoare prin intermediul Fondului de Inovare pentru Obiectivele de Dezvoltare Durabilă din Moldova “, au precizat surse de la ADR Nord.

Printre partenerii principali ai proiectului se numără: EcoVisio, ADR Nord, Curcubeul Sperantei - Centrul de Plasament Temporar pentru Copii, Alliance for Energy Efficiency and Renewables (Alianța pentru Eficiență Energetică și Regenerabile), AO ''SOS Autism'' Moldova și @Centrul Regional pentru Politici Comunitare.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Colecția de Jazz cu Daniela Nicolae
Meteo Chișinău
12,18
Nori împrăștiați
Umiditate:79 %
Vint:2,57 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău