O nouă ședință de judecată în dosarul penal pe numele lui Alexandr Stoianoglo, planificată pentru luna martie. Avocații procurorului general suspendat au cerut amânarea

  • 27 Decembrie 2021 16:03
O nouă ședință de judecată în dosarul penal pe numele lui Alexandr Stoianoglo, planificată pentru luna martie.  Avocații procurorului general suspendat au cerut amânarea

O nouă ședință de judecată în dosarul penal pe numele procurorului general suspendat Alexandr Stoianoglo, cercetat pentru inviolabilitatea vieții personale, dar și pentru divulgarea datelor urmărirei penale, va avea loc la începutul lunii martie. Avocații lui Alexandr Stoianoglo au cerut amânarea pentru că nu le-a fost prezentată învinuirea și nici nu le-a fost expediat rechizitoriul.

Noile acuzații care i se aduc Procurorului General suspendat au legătură cu publicare de către Stoianoglo a unor conversații dintre fostul Procuror General Viorel Morari și fostul șef al Delegației UE în Republica Moldova, Peter Michalko. 

Amintim că Alexandr Stoianoglo este cercetat penal și în alt dosar pe cinci capete de. Urmărirea penală pentru partea de acuzare ce se referă la depășirea atribuțiilor de serviciu a fost trimisă recent în judecată.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Fonograful de vineri cu Victor Buruiana
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:86 %
Vint:5,66 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău