O nouă licitație privind spațiile în care urmeaza a fi amplasate gherete și alte unități de comerț în capitală

  • 31 Iulie 2021 11:02
O nouă licitație privind spațiile în care urmeaza a fi amplasate gherete și alte unități de comerț în capitală

Primăria capitalei a anunțat o nouă licitație, a șasea la număr, pentru spațiile în care urmeaza a fi amplasate gherete și alte unități de comerț. Licitația va avea loc pe 20 august, anunță Primăria Chișinău într-un comunicat.

Cea mai scumpă locație se află în Parcul „Valea Trandafirilor” din sectorul Botanica al Capitalei, și este licitată la un preș de start de 1,5 milioane de lei – un teritoriu de circa 60 de metri pătrați, oferit pentru o perioadă de cinci ani.

Un alt loc, destinat amplasării unei tersase în Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani, cu o suprafață de 100 de metri pătrați, este licitat la un preț de start de 1,25 de milioane.

În total, la licitația din 20 august urmează a fi expuse 24 de locații pentru unități de comerț cu presă periodică și cu flori, precum și terase, amplasate pe străzile din sectoare, precum și în parcuri.

Taxa de participare la licitație este 1.500 de lei, iar unui participant nu îi pot fi adjudecate mai mult de trei loturi în cadrul unei singure licitații și mai mult de un lot în fiecare parc, scuar, alee.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Radiojurnalul de prânz București
Meteo Chișinău
12,24
Cer senin
Umiditate:40 %
Vint:6,17 m/s
Sat
10
Sun
6
Mon
7
Tue
10
Wed
13
Arhivă Radio Chișinău