O nouă licitație pentru amplasarea gheretelor în capitală. Care este prețul inițial

  • 11 August 2021 14:49
O nouă licitație pentru amplasarea gheretelor în capitală. Care este prețul inițial

O nouă licitație pentru obținerea dreptului de amplasare a gheretelor pe teritoriul orașului Chișinău va avea loc vineri, 20 august, la Pretura sectorului Centru. La această licitație, a șasea la număr, sunt expuse 24 de locații pentru unități de comerț cu presă periodică și cu flori, precum și terase, amplasate pe străzile din sectoare și în parcuri, transmite IPN.

Prețul inițial de expunere la licitație variază de la 205 800 lei, pentru gheretă, la 1 500 000 lei, pentru terasă de alimentație publică. Termenul contractului pentru dreptul de comercializare este de cinci ani.

Potrivit municipalității, persoanele interesate de a participa la concurs vor completa o cerere pentru a fi înregistrate în Registrul de evidență și vor depune o declarație pe propria răspundere. Data limită de depunere a cererilor este 18 august, ora 15.00.

Prima licitație deschisă pentru obținerea dreptului de încheiere a Contractului pentru amplasarea unităților de comerț ambulant pe teritoriul orașului Chișinău a avut loc la 2 decembrie 2020.

Primăria a încasat 42 271 013 lei, iar circa 30 de milioane lei urmează a fi încasate în perioada imediat următoare, conform ratelor de achitare stabilite în contractele semnate de câștigătorii licitațiilor și Primaria Chisinau.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Lumina cuvântului * Muzică
Meteo Chișinău
9,4
Cer senin
Umiditate:70 %
Vint:1,54 m/s
Mon
16
Tue
19
Wed
12
Thu
8
Fri
10
Arhivă Radio Chișinău