O nouă ediție a Moldova Youth Forum va fi organizată la Comrat. Evenimentul este cel mai mare forum dedicat tinerilor din Republica Moldova

  • 07 Iunie 2023 13:50
O nouă ediție a Moldova Youth Forum va fi organizată la Comrat. Evenimentul este cel mai mare forum dedicat tinerilor din Republica Moldova

Cea de-a doua ediție a evenimentului Moldova Youth Forum 2023 va fi organizată în perioada 30 iunie – 2 iulie, pe stadionul orașului Comrat, transmite MOLDPRES.

Potrivit organizatorilor, aproximativ două sute de tineri din diferite regiuni ale țării vor avea ocazia să participe la paneluri de discuții, activități interactive și educative și să însușească despre tot ce înseamnă Uniunea Europeană, viitorul Republicii Moldova în Uniunea Europeană, vor afla ce presupune era digitală și de ce este importantă implicarea tinerilor în domeniile: politic, social, cultural și despre cât de importantă este luarea deciziilor asumate, pentru a avea un trai decent, într-o țară prosperă.  

Totodată, participanții vor avea ocazia să se inspire de la speakerii naționali și internaționali, asta pentru că vor fi prezenți înalți oficiali de stat, ambasadori și europarlamentari. Printre principalele gazde ale evenimentului vor fi președintele Republicii Moldova, Maia Sandu; ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, Nicu Popescu; Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în Moldova, Kent D. Logsdon; fostul prim-ministru al Poloniei, Jan Krzysztof Bielecki, precum și alți oaspeți care vor veni cu mesaje de salut și vor participa la paneluri de discuții. 

Moldova Youth Forum este cel mai mare forum dedicat tinerilor din Republica Moldova, care are scopul să ofere tinerilor șansa de a interacționa cu experți naționali și internaționali și de a aborda subiectele de interes public.  

 
Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
20,24
Cer senin
Umiditate:34 %
Vint:8,75 m/s
Sat
16
Sun
16
Mon
20
Tue
18
Wed
14
Arhivă Radio Chișinău