O nouă ediție a campionatului național la lupte s-a desfășurat la Chișinău

  • 14 Aprilie 2023 11:17
O nouă ediție a campionatului național la lupte s-a desfășurat la Chișinău

Circa 280 de sportivi și sportive din toate raioanele țării au participat la Campionatul Republicii Moldova la Lupte greco–romane, Lupte libere și Lupte feminine Under 20, transmite Ministerul Educației și Cercetării.

Campionatul s-a desfășurat în perioada 12-13 aprilie curent, la Universitatea de Stat de Educație Fizică și Sport din Chișinău. Câștigătorii vor reprezenta Republica Moldova la Campionatul European și Mondial 2023. Listele învingătorilor Campionatului Republicii Moldova la Lupte greco-romane, Lupte libere și Lupte feminine pot fi consultate aici și aici.

Sergiu Gurin, Secretarul de stat al Ministerului Educației și Cercetării, a apreciat performanța în acest domeniu și a subliniat deschiderea ministerului în a oferi tot sprijinul tinerilor sportivi din țara noastră. „Ministerul Educației și Cercetării susține tinerii sportivi, promovează modul de viață sănătos și practicarea sportului. Sportul contribuie la consolidarea societății, îndeamnă la coeziune, pace, incluziune”, a punctat Sergiu Gurin.

Competiția sportivă a fost organizată cu sprijinul financiar al Ministerului Educației și Cercetării al Republicii Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: MUZICĂ
Meteo Chișinău
14,4
Cer senin
Umiditate:45 %
Vint:4,12 m/s
Tue
19
Wed
13
Thu
13
Fri
13
Sat
13
Arhivă Radio Chișinău