O nouă campanie de colectare a semnăturilor pentru Unirea R.Moldova cu România

  • 17 Decembrie 2018 13:13
O nouă campanie de colectare a semnăturilor pentru Unirea R.Moldova cu România

Odată cu încheierea evenimentelor consacrate Centenarului Marii Uniri, unioniștii au lansat o nouă campanie de colectare a semnăturilor pentru Unirea R. Moldova cu România.

Potrivit agenției INFOTAG, platforma "Acțiunea 2012" anunță că această campanie va avea loc în perioada 15 decembrie - 15 ianuarie pe ambele maluri ale Prutului. Acțiunea presupune colectarea semnăturilor în cadrul familiilor care se strâng acasă de sărbători.

Pentru desfășurarea campaniei sunt puse la dispoziție 5 mii de formulare fizice, care vor fi expediate de către organizatori în centrele județene. Totodată, vor fi și liste online, care pot fi descărcate de pe site-ul www.semnez.eu/descarca.

"Sărbătorile ne unesc, iar în acest an vom aduce la masa de Crăciun sau vom pune sub brad și listele cu semnături pentru Unire. E perioada anului când suntem mai buni și putem realiza lucruri magice. Ne propunem să strângem semnături acasă, acolo unde se adună prieteni, rude și oameni dragi. Fiecare poate veni cu o listă care va fi completată. Asta ne va ajuta să colectăm 1 milion de semnături pentru introducerea unui preambul în Constituția României care să vizeze Reîntregirea națională", a declarat președintele "Acțiunii 2012", George Simion.

Tags

Alte Noutati

LIVE: La minut
Meteo Chișinău
12,74
Cer acoperit de nori
Umiditate:83 %
Vint:6,17 m/s
Sat
13
Sun
15
Mon
15
Tue
15
Wed
16
Arhivă Radio Chișinău