O licitație pentru închirierea spațiilor comerciale din Aeroportul Internațional Chișinău a fost sistată

  • 17 Aprilie 12:11
O licitație pentru închirierea spațiilor comerciale din Aeroportul Internațional Chișinău a fost sistată

Aeroportul Internațional Chișinău informează despre finalizarea termenului de depunere și examinare a cererilor de participare la licitația pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate în scopuri operaționale destinate activității de Travel Retail & Food and Beverages.

 
„La 15 aprilie, curent, ora 17:00, s-a finalizat termenul de depunere a ofertelor de participare la licitație, la care a depus dosarul o singură companie: Lagardere Travel Retail.
 
Potrivit fazelor de desfășurare a procedurii, comisia de licitație s-a întrunit la data de 16 aprilie în ședință, în care a examinat dosarului depus de către Lagardere Travel Retail.
 
În urma examinării materialelor prezentate de către compania participantă, raportate la condițiile de calificare, membrii comisiei de licitație au constatat că compania Lagardere Travel Retail nu a prezentat toate documentele justificative pentru a se califica în etapa finală. Astfel, procesul de licitație cu strigare pentru locațiunea (arendă) activelor neutilizate destinate activității Travel Retail & Food and Beverages a fost sistat.
 
În continuare, va anunțăm că licitația va fi relansată, iar în scurt timp vom veni cu informații suplimentare și cu calendarul de desfășurare a acesteia. Totodată în noul proces de licitație, vom analiza cum putem îmbunătăți procesul pentru a atrage mai multe companii internaționale cu renume care să vrea să participe la licitație și să investească în Aeroportul Chișinău.”, transmite Aeroportul Internațional Chișinău într-un comunicat de presă.
 
 
 
 
 
Tags

Alte Noutati

LIVE: Confluențe Românești cu Radio România Internațional
Meteo Chișinău
22,74
Cer senin
Umiditate:25 %
Vint:6,69 m/s
Wed
15
Thu
17
Fri
18
Sat
17
Sun
16
Arhivă Radio Chișinău