O jurnalistă de la Jurnal de Chișinău a fost bătută de proprietarul unui magazin după ce a fotografiat un produs expirat

  • 22 Iunie 2017 13:13
O jurnalistă de la Jurnal de Chișinău a fost bătută de proprietarul unui magazin după ce a fotografiat un produs expirat

Fotoreportera publicației „Jurnal de Chișinău”, Nadejda Roșcovanu, a fost bătută cu bestialitate în plină stradă de către proprietarul unui magazin din sectorul Ciocana al capitalei și de o vânzătoare.

Asta după ce colegei noastre i s-a dat o chiflă cu termenul expirat, iar ea i-a făcut o poză. Deși incidentul a fost filmat și există martori, proprietarul gheretei respinge acuzațiile. Mai mult decât atât, el spune că jurnalista ar fi adus cornul vechi în chioșcul lui. 

Fotoreporterul Nadejda Roșcovanu a fost agresată luni seara pe strada Mihail Sadoveanu. Ea spune că, după ce a ieșit de la muncă, a intrat într-un chioșc să-și cumpere ceva de mâncare, doar că i s-a dat un corn cu termenul de valabilitate expirat. Atunci când a cerut explicații, vânzătoarea a refuzat să-i răspundă, însă după ce a fotografiat produsul alimentar, a fost luată la bătaie.

Nadejda Roșcovanu mai spune că, după câteva minute, cei doi agresori au atacat-o din nou.

Proprietarul magazinului neagă că ar fi bătut-o pe Nadejda Roșcovanu. Mai mult, el susține că nu ar avea în vânzare produse expirate și că jurnalista ar fi adus acel corn în ghereta lui.

Totuși, afirmațiile bărbatului sunt contrazise de imaginile surprinse de un trecător.

Potrivit șefului Inspectoratului de Poliție al sectorului Ciocana, Ruslan Saachian, în acest caz a fost deschis un proces penal și a fost sesizată Agenția pentru Protecția Consumatorului.

Sursa: Jurnal.md

Tags

Alte Noutati

LIVE: Deschis în week-end
Meteo Chișinău
14,24
Cer senin
Umiditate:54 %
Vint:2,57 m/s
Mon
17
Tue
19
Wed
16
Thu
13
Fri
12
Arhivă Radio Chișinău