O formațiune politică cere autorităților de la Chișinău să se implice pentru eliberarea din detenție a celor doi șoferi de ambulanță de la Dubăsari

  • 08 Aprilie 2020 15:59
O formațiune politică cere autorităților de la Chișinău să  se implice pentru eliberarea din detenție a celor doi șoferi de ambulanță de la Dubăsari

Partidul Verde Ecologist le cere autorităților de la Chișinău să întreprindă acțiunile necesare pentru eliberarea din detenție a celor doi șoferi de ambulanță de la spitalul din Dubăsari, reținuți săptămâna trecută de către regimul separatist de la Tiraspol.

Formațiunea amintește într-o declarație de presă că Anatoli Cebotari și Alexei Carpov, sunt din satul Molovata Nouă și au fost reținuți pe 3 aprilie de către miliția din Dubăsari în timp ce se deplasau la serviciu, fiind plasați ulterior în detenție pe 14 zile.

Totodată, Partidul Verde Ecologist denunță ineficiența acțiunilor întreprinse de către autoritățile de la Chișinău și în special de președintele Igor Dodon pentru apărarea drepturilor cetățenilor noștri din stânga Nistrului.

De asemenea, formațiunea mai cere retragerea imediată a posturilor ilegale, amplasate odată cu impunerea situației de criză de către regimul separatist de la Tiraspol în diferite localități din stânga Nistrului, aflate sub jurisdicția organelor constituționale ale Rep. Moldova.

 

Tags

Alte Noutati

LIVE: Muzică * Știri * Muzică
Meteo Chișinău
15,24
Cer senin
Umiditate:94 %
Vint:1,54 m/s
Fri
10
Sat
12
Sun
14
Mon
15
Tue
14
Arhivă Radio Chișinău