O explozie masivă a dezintegrat clădirea unei bănci din Pakistan. Cel puțin 15 oameni au murit, iar 16 sunt răniți

  • 18 Decembrie 2021 18:08
O explozie masivă a dezintegrat clădirea unei bănci din Pakistan. Cel puțin 15 oameni au murit, iar 16 sunt răniți

Cel puțin 15 oameni au fost uciși, iar 16 au fost răniți în urma unei explozii, sâmbătă, la o sucursală de bancă din zona industrială a Karachi, în Pakistan, a anunțat poliția locală, conform Reuters.

Polițiștii pakistanezi spun că explozia de la sucursala băncii Habib Bank Limited, cel mai mare creditor pakistanez, a fost provocată de o scăpare de gaz. Construcția ar fi fost construită peste o canalizare.

„Echipele noastre de geniști încearcă să afle care a fost sursa exploziei, însă se pare că structura a fost construită peste o canalizare, iar explozia ar fi putut fi provocată de o scăpare de gaze”, a spus Sarfaraz Nawaz, unul dintre polițiștii care investighează cazul, transmite DIGI24.

„Până acum, 15 oameni au murit, iar 16 au fost aduși la spital cu răni”, a anunțat administratorul din Karachi, Murtaza Wahab, pe Twitter.

O benzinărie din apropiere dar și mai multe mașini parcate în jur au fost avariate grav. În imagini se vede că podeaua clădirii a fost dezintegrată de suflul exploziei.

Tags

Alte Noutati

LIVE: Un pământ și două ceruri cu Ana Bantoș
Meteo Chișinău
16,63
Cer senin
Umiditate:36 %
Vint:3,6 m/s
Thu
14
Fri
13
Sat
15
Sun
14
Mon
12
Arhivă Radio Chișinău